fbpx Velkommen til klinikken | Lundorff

Velkommen til klinikken

Hos Lundorff Skin & Lash Care kan du se frem til afslapning og forkælelse

Du vil opleve ro, velvære og balance, ligegyldig hvilken behandling du kommer til. Alle mine behandlinger forgår i et lukket, roligt lokale og fokus er 100% på dig.

Jeg arbejder ud fra princippet sundhed, skønhed, helhed. Med fokus og balance i disse 3 ting, vil jeg guide dig til et smukt og sundt velbefindende. Med mange års erfaring som kosmetolog, kostvejleder og personlig træner, kender jeg til vigtigheden af disse tre ting spiller sammen, for at opnå de bedste resultater og balance. Jeg har hjertet med I alt hvad jeg laver, da jeg har gjort min passion til min levevej. Derfor vil du altid opleve professionalisme, kvalitet og indlevelse hos mig.

Hos mig får du 100% dig tid.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig på vej.

Anette Maja Lundorff

Åbningstider og adresse

Lundorff Skin & Lash Care
Nr. Lindvej 15
7400 Herning

Klinikken ligger hjemme i privaten i hyggelige omgivelser med egen indgang og p-plads lige ved døren.


Telefon er åben mandag-fredag 8:00-16:00.


Hvis du ikke kan komme igennem til mig så læg en besked, så ringer jeg tilbage, så snart jeg har et ledigt øjeblik. Husk at du altid kan booke eller ændre din tid i online bookingen.

Få rutevejledning